SIN TOME MOMIROVIĆA OD DANAS JE ĐAK PRVAK: Ministar podelio driljivu porodičnu fotografiju, pa čestitao đacima polazak u školu (FOTO)

Novosti onlajn

01. 09. 2021. u 17:10

AKTUELNI ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture podelio je danas na svom "Instagram" profilu dirljivu fotografiju sa članovima svoje porodice.

СИН ТОМЕ МОМИРОВИЋА ОД ДАНАС ЈЕ ЂАК ПРВАК: Министар поделио дриљиву породичну фотографију, па честитао ђацима полазак у школу (ФОТО)

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Naime, njihov naslednik kreće u prvi razred, a ministar je, uprkos svim obavezama koje ima, odvojio vreme da sina isprati u školu, kao i da čestita početak školske godine  ostalim đacima.

On je na njegovom "Instagram" profilu podelio porodičnu fotografiju na kojoj su on, njegova supruga, i njihovo dvoje dece.

- Naš sin kreće u prvi razred, a ja se ne mogu oteti utisku kako vreme brzo leti. Otvaramo novo životno poglavlje, a pred njim su tek pravi izazovi.

Srećan polazak u školu svim našim školarcima, a roditeljima želim dobre živce i strpljenja za sve đačke nestašluke - napisao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika