VUČIĆ O KOVID PROPUSNICAMA: Slušaćemo struku, ali moramo da poštujemo i Ustav

Novosti onlajn

14. 08. 2021. u 11:39

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište nove kovid bolnice na Mišeluku u Novom Sadu.

ВУЧИЋ О КОВИД ПРОПУСНИЦАМА: Слушаћемо струку, али морамо да поштујемо и Устав

Foto: Printskrin

On je tom prilikom komentarisao navode doktora Šeklera i doktora Kona o uvođenju kovid propusnica.

- Mi ćemo da slušamo i doktora Kon i doktora Šeklera, ali moramo da razmišljamo i o poštovanju Ustava, pa ćemo da vidimo, ali svakako ćemo slušati struku. Na takav način smo počeli. Ne možemo da se unervozimo i da ne slušamo struku zato što nama lično ne odgovara ili zato što nam se nešto ne sviđa. Ali u svakom slučaju moraćemo da razgovaramo o tome šta je to što možemo da uradimo, šta je to što ne možemo da uradimo - rekao je Vučić.

Ranije je doktor Kon rekao, na pitanje šta misli o kovid propusnicama, da je „bez jasnog stava da li su kovid propusnice legitimne ili ne vrlo nezahvalno pričati“.

- To se doživljava kao ozbiljna diskriminacija, izaziva bes kod ljudi i nema političke volje za to (kovid propusnice) - rekao je Kon.

- Racionalno je da postoje kovid propusnice, samim tim što o tome govorim siguran sam da će to izazvati navalu besa, naročito kad sam ja u pitanju, ali to je racionalno - dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (18)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu