ZA BUDUĆNOST NAŠE DECE I OPSTANKA NA KOSMETU: Kancelarija za Kosovo i Metohiju počinje izgradnju nove kuće za braću Lazara i Božidara

Novosti online

09. 08. 2021. u 15:40

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju objavio je da počinje izgranja nove kuće za braću Lazara i Božidara Radosavljevića iz sela Ulije kod Leposavića.

ЗА БУДУЋНОСТ НАШЕ ДЕЦЕ И ОПСТАНКА НА КОСМЕТУ: Канцеларија за Косово и Метохију почиње изградњу нове куће за браћу Лазара и Божидара

Foto: Fejsbuk/Petar Petković

- Kao što smo i obećali, počinjemo realizaciju na izgradnji nove kuće za braću Lazara i Božidara Radosavljevića iz sela Ulije kod Leposavića - napisao je Petković.

Petković je naglasio da oni žive u izuzetno teškim uslovima, u trošnoj porodičnoj kući, ostali su bez oca i majke i da je najmanje što Kancelarija za Kosovo i Metohiju može da učini jeste da im obezbedi miran san i krov nad glavom.

Njih je danas obišao predsednik privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić, sa predstavnicima Centra za socijalni rad i direktorom Srednje škole "Nikola Tesla" čiji je Lazar učenik.

- Lazarev i Božin staratelj podneo je zahtev za izgradnju nove kuće i sada krećemo u realizaciju. Zbog budućnosti naše dece, zbog našeg ostanka i opstanka na Kosovu i Metohiji - napisao je Petković na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)