UDARAC ZA ANTIVAKSERE I TEORETIČARE ZAVERE: Evo zašto se metalni predmeti lepe za vakcinisane ljude (VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2021. u 23:47

JEDAN od glavnih "argumenata" teoretičara zavere i protivnika vakcinacije protiv korone, jeste to da se metalni predmeti, poput kovanica ili kašika, posle vakcinacije lepe za ljudsko telo.

УДАРАЦ ЗА АНТИВАКСЕРЕ И ТЕОРЕТИЧАРЕ ЗАВЕРЕ: Ево зашто се метални предмети лепе за вакцинисане људе (ВИДЕО)

Foto: Free Images Pixabay

Zagovornicima ovakvih teorija to je “dokaz” da nam putem vakcina u organizam ubaciju čipove i tome slično.

Upravo ovom temom pozabavio se ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske, Srđan Rajčević, piše Srpskainfo.

On je u kratkom video klipu, koji je objavio na društvenim mrežama, zadao snažan udarac protivnicima vakcinacije. Rajčević je pokazao da se novčić zaista lepi za ljudsko telo, ali na mestu na koji niko nije primio vakcinu protiv korone - na podlakticu.

- Ovo naravno ima svoje naučno objašnjenje. Ono se zove Van der Valsova sila. U mojoj levoj ruci je takođe objašnjenje nauke i medicine šta je spas u vreme pandemije - rekao je Rajčević, pokazujući značku s porukom da se vakcinišemo.

Objašnjenje Van der Valsove sile može da se pronađe u stručnoj literaturi, ali i jednostavnim pretraživanjem na internetu. To su slabo privlačne sile između dveju molekula, koje se javljaju zbog interakcije električnih dipola. Mogu dovesti do stvaranja stabilnih, ali slabo povezanih dimernih molekula ili grupa.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)