HAOS NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Kamioni na Kelebiji čekaju i do pet sati, kolone i na Gradini, Horgošu i Batrovcima

Novosti online

15. 07. 2021. u 09:01

SREDINA jula i prva veća smena turista sigurno će doneti više vozila i to na putevima u oba smera ka Severnoj Makedoniji, Grčkoj, Bugarskoj i Crnoj Gori.

ХАОС НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: Камиони на Келебији чекају и до пет сати, колоне и на Градини, Хоргошу и Батровцима

Foto: AMSS kamere/ Printskrin

Već sa popodnevnim satima očekuje se više vozila i sa starnim registraskim oznakama koji samo prolaze kroz našu zemlju ka istočnim i južnim krajevima Erope što će dodatno doprineti pojačanju saobraćaja, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na Horgošu, na izlazu čekaju 240 minuta, Kelebiji 300 minuta, Batrovcima, 120 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove