VELIKA AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Ne sedajte pijani za volan

Novosti online

19. 06. 2021. u 12:18

POLICIJSKI službenici Uprave saobraćajne policije danas sprovode akciju pod nazivom „Alcohol and Drugs Marathon“, tokom koje će biti angažovani svi raspoloživi uređaji za otkrivanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, tokom 24 časa neprekidno.

ВЕЛИКА АКЦИЈА САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Не седајте пијани за волан

Foto: MUP

„Alcolol and Drugs Marathon“ se sprovodi u 30 evropskih država, u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je usmerena na otkrivanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

 

Foto:

Foto: MUP

 

U prva tri dana akcije, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja 25 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i više od 900 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a pored toga sankcionisano je još 6.000 drugih prekršaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu