DEČAK PRETUKAO DRUGARICU IZ RAZREDA: Šutirao je u rebra i glavu - majka tvrdi "nije prvi put"

Novosti onlajn

18. 06. 2021. u 16:19

MOJA devojčica je juče iz škole došla pretučena sa masnicom u poredelu između oka i nosa, uplašena i istraumirana jer je drug iz razreda pretukao posle škole u parku, rekla je I. M, majka jednaestogodišnje devojčice.

ДЕЧАК ПРЕТУКАО ДРУГАРИЦУ ИЗ РАЗРЕДА: Шутирао је у ребра и главу - мајка тврди није први пут

Foto: Depositphotos

Kako ona navodi, njena ćerka ide u jednu zemunsku osnovnu školu, a učenici njenog odeljenja su juče posle časova imali dogovor da se prskaju vodom u parku.

- Moje dete je isprskalo svog jedanaestogodišnjeg druga iz razreda, a on revoltiran time uzeo je nešto sa zemlje u parku i pogodio je u glavu. Ona je pala na zemlju, a dečak je počeo da je šutira u rebra i lice. Njoj je krenula krv iz nosa i usta jer je verovatno od straha zubima pregrizla usnu i jezik - rekla je uplašena majka i dodala da je sa njom kontaktirala ćerkina drugarica koja je bila sa njom i koja joj je pomogla da ode do školskog toaleta kako bi se umila i smirila.

Prema rečima majke, razredni starešina je bio tada u školi i pomogao devojčici da se smiri.

- Kada je dete došlo kući videla sam ogromnu masnicu u predelu između oka i nosa i morala sam dete kasno uveče da odvedem lekaru. Primljeni smo u Dom zdravlja Zemun odakle su nas uputili na Institut za majku i dete. Lekari su tamo utvrdili da dete nema preloma, ali ima nagnječenja - nastavila je majka.

Ona navodi i da pomenuti dečak to nije uradio prvi put, da on maltretira i drugu decu, ali da su joj iz škole rekli da školski pedagozi nemaju nikakvu evidenciju o njemu.

- Roditelji tog dečaka kažu da njihovo dete to ne radi, međutim znam da je to radio i drugoj deci, ali u školi nemaju ništa zapisano o tome. Dečiji hirurg je obavestio policiju o incidentu, pa smo nakon toga dali izjavu u policiji.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!