PRONAĐENA KATARINA (12) IZ KIKINDE: Otac saopštio radosne vesti

Novosti online

14. 06. 2021. u 18:52

PRONAĐENA je Katarina B. (12) iz Kikinde, učenica 6. razreda o čijoj sudbini se ništa nije znalo od prepodnevnih časova.

ПРОНАЂЕНА КАТАРИНА (12) ИЗ КИКИНДЕ: Отац саопштио радосне вести

Foto: Fejsbuk

Da je njegova ćerka pronađena, za medije je potvrdio njen otac Zoran Blanuša.

Uznemireni otac prethodno je policiji prijavio njen nestanak, a bio je i do škole. Svega petnaestak minuta pre nego što će javiti srećnu vest, otac je preneo detalje višečasovne agonije koju nikome ne bi poželeo:

- Ćerka je danas otišla u školu da popravi ocenu iz engleskog jezika. Međutim, ocenu nije popravila. U 10 sati i 30 minuta trebala je da izađe iz škole. Od tog trenutka, nije je nigde bilo- ispričao je zabrinuti otac i potvrdio da je bio do njene škole:

- Tamo mi je rečeno da je ćerka odgovarala i da je poslednja napustila školu. Otada joj se izgubio svaki trag. Nestanak sam prijavio. I na društvenim mrežama je oglašen njen nestanak, dodao je otac. Srećom, nedugo nakon razgovora, ponovo se javio otac. Vesti su bile dobre:

- Želim samo da vam javim da je moja ćerka pronađena - saopštio je Zoran.

Nešto više od pet i po sati trajala je drama koja je najviše zabrinula devojčicine roditelje, ali i ovdašnju javnost. Svima je na kraju pao kamen sa srca.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)