DOKTOR JE BIO JOVANOV KUM: Otac Jovana Vasića - Veliku zahvalnost dugujem lekarima i sestrama Urgentnog centra

Novosti online

10. 06. 2021. u 22:26

DEČAK Jovan Vasić Piromanac (15) jedan je od najboljih mladih violinista u Srbiji, koji je pre pet dana teško povređen u saobraćajnoj nesreći, jutros se probudio iz kome.

ДОКТОР ЈЕ БИО ЈОВАНОВ КУМ: Отац Јована Васића - Велику захвалност дугујем лекарима и сестрама Ургентног центра

Foto: Printscreen

Zoran Vasić dečakov otac potvrdio je ovu radosnu vest.

- Joca se jutros probudio iz kome oko 7 sati. Hvala Bogu dragom i današnjem prazniku, a veliku zahvalnost dugujem lekarima, sestrama, načelnici odeljenja. Svi ga paze kao da je njihovo dete - rekao je Vasić i dodao da ima još jednu lepu vest.

Naime, u molbama da mu se dete oporavi nesrećni čovek se obratio i svešteniku pri Urgentnom centru.

- Potražio sam ga u sredu i zamolio ga da očita mom detetu molitvu za zdravlje molitvu. Pitao me je da li je Joca kršten. Rekao sam mu da nije i on mi je rekao da ništa ne brinem i da će videti da najpre krsti Jocu - objašnjava Vasić.

Prema njegovim rečima, Joca je na odeljenju intezivne nege i niko ne može od nas da bude tu.

- Međutim, Jocin doktor Vladimir Arsenijević, rekao je da će sve da sredi i da će on biti kum, kako bi se dete krstilo. Mojoj sreći nije bilo kraja. Joca je kršten danas oko 10 sati. Daće Bog da sve bude kako treba - rekao je Vasić.

Ko je Joca Piromanac?

Inače, Joca Vasić je veliki talenat i izuzetan dečko kome su muzički znalci predviđali sjajnu muzičku karijeru. Potiče iz čuvene porodice muzičara. Violina je tradicija u porodici Vasića, a mali Joca je praunuk čuvenog Žikice Piromanca i unuk Boje Piromanca.

Njegov stric je bio čuveni muzikant Boban Voz dok je otac Zoran takođe svirao violinu.

- Počeo sam da sviram sa šest-sedam godina, ne znam ni sam tačno, a kako da kažem, violina je za mene sve. Želja mi je da nastavim tradiciju - rekao je Jovan jednom prilikom.

Jovan je već dva puta proglašen za najboljeg violinistu Srbije u svojoj kategoriji.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)