SEKTAŠI NAPADAJU SRBE PO PLAŽAMA: Grčka pravoslavna crkva izdala upozorenje za naše turiste

Novosti online

08. 06. 2021. u 23:07

LETNjA sezona u omiljenim letovalištima srpskih penzionera podno Olimpa se zahuktava, a umesto da posle mnogo vremena konačno uživaju u čarima Egejskog mora, sredovečne Srbe opsedaju pripadnici različitih sekti.

СЕКТАШИ НАПАДАЈУ СРБЕ ПО ПЛАЖАМА: Грчка православна црква издала упозорење за наше туристе

Foto AP

Upravo iz ovog razloga Mitropolija Kitrusa, Katarine i Platamona izdala je kratak vodič o jeresima i sektama na srpskom jeziku, kako bi naši turisti mogli na vreme da prepoznaju uvek slatkorečive sektaše. Protođakon Ljubomir Ranković navodi da pripadnici sekta ne poznaju granice i da vrlo često operišu po letovalištima.

– Verujte, po ceo dan stoje na šetalištima i dele svoje prospekte. Love usamljene, a na moru svi žele da se druže i oni računaju na to da će nekoga upecati. Toga sam se nagledao i u Crnoj Gori. Penzioneri su im ciljna grupa jer je osnovno pravilo njihovih organizacija da im članovi ustupaju svoju imovinu. Računaju da će brzo preminuti i da će se dočepati imetka – kaže Ranković.

(Objektiv)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)