KAKO SE KORISTI KARTICA? Službenici opštine Zemun i NZS organizovali pomoć najstarijim sugrađanima

T.N.

25. 04. 2023. u 16:00

U PROSTORIJAMA Mesne zajednice Batajnica juče su službenici Gradske opštine Zemun i Nacionalne službe za zapošljavanje pomagali penzionerima da se prijave i registruju za novu penzionersku karticu, kao i članovi Veća GO Zemun i koordinatori za nacionalne manjine.

КАКО СЕ КОРИСТИ КАРТИЦА? Службеници општине Земун и НЗС организовали помоћ најстаријим суграђанима

GO Zemun

Najstariji sugrađani dobili su sve potrebne informacije o načinu korišćenja, pogodnostima, uštedi i akcijama koje će im kartica nove generacije omogućiti od 1. oktobra, navodi se u saopštenju.

- Preko mesnih penzionerskih udruženja uputili smo poziv za prijavu i registraciju za penzionerske kartice i odziv je više nego masovan - objašnjava član Veća GO Zemun Vladimir Kostić. - Istu akciju smo već organizovali u Mesnoj zajednici u Zemun Polju i naišla je na odličan odziv, te ćemo nastaviti i u Ugrinovcima i Novoj Galenici, jer je ovo način da uslugu približimo penzionerima, da ne bi dolazili u Zemun, gde takođe svakodnevno radi poseban šalter za prijavu za penzionersku karticu.

Korišćenje penzionerske kartice počinje od 1. oktobra, kada će biti i aktivirane, a penzioneri će moći prikupljene bodove da iskoriste u bilo kom trenutku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)