Savremena žena je negovana žena

Novosti online

24. 04. 2023. u 10:00

Nikada pre nije bilo ovako važno usporiti sat i ublažiti tragove starenja jer je negovan izgled uvek bio važan, a naročito u savremenom dobu. Dame primenjuju brojne tretmane i odlučuju se na mnoge promene i to ne samo da bi bile održale korak sa brzim tempom života, već i zato što se tako u svojoj koži osećaju bolje.

Савремена жена је негована жена

Foto: Shutterstock

Kako se današnje žene neguju? Šta uvek imaju uz sebe? Kako voditi računa o sebi pa da nam telo vrati većom energijom i vedrijim duhom?

Pročitajte sve u daljem nastavku teksta i otkrijte kako se savremene žene neguju..

Botoks lica briše najdublje bore – zato ga dame vole

Jedan od najpoznatijih tretmana u estetskim klinikama jeste botoks lica. Reč je o tretmanu kod kog se mala doza posebnog otrova ubrizgava u potkožni mišić, pa on nema kontrakciju pa se i bore popunjavaju.

Postupak je bezbedan ako ga izvode stručnjaci jer oni znaju tačke ubrizgavanja i koji mišić donosi „peglanje“ bora u određenoj oblasti. Danas se botoks lica kombinuje sa hijaluronom pa se botoks koristi za popunjavanje bora na čelu, bora smejalica, bora između obrva, a za sve ostale tačke hijaluron se češće koristi.

Ako se kontinuirano ponavlja botoks lica u određenim vremenskim razmacima bore će se vremenom smanjivati dodatno pa se ne radi na problemu samo privremeno, već se i dugoročno ostvaruje dobar efekat.

Dame već posle 40-te sve češće odlaze na tretmane lica i dekoltea i tako neguju sebe.

Aktivno vežbanje i briga o zdravlju

Šetnja, vožnja biciklom, pilates, poseta teretani… savremena žena brine o svom zdravlju. Nije potrebno držati restriktivne dijete i izgladnjivati se, svaka dama je lepa baš onako kako je stvorena, ali je važno da brine o svom zdravlju i održava kilažu na normalnom nivou.

Za tako nešto je dovoljno samo uvesti raznovrstan jelovnik, uvesti neki oblik rekreacije i linija će biti savršena, a energija i zdravlje na najvišem nivou. Sve je više dama koje odvajaju deo vremena za trening i zdravu ishranu što donosi dugoročno jako dobre rezultate kako estetski, tako i zdravstveno.

Mala doza velikog samopouzdanja – ženski parfemi su verni pratilac svake dame

Ženski parfemi su nešto što sve žene vole da poseduju i rado koriste. Mirisne linije daju samopouzdanje, energiju, podsticaj i snagu… zbog toga su ženski parfemi verni pratioci u svim situacijama.

Ništa nije neobično da postoji nekoliko omiljenih mirisa i biraju se kako prema dobu dana tako i prema trenutnom raspoloženju. Neko pak voli samo jednu mirisnu notu, sve je stvar ukusa i kako se ko oseća

Savremeno doba je donelo mnoge promene pa danas kozmetičke kuće izdaju čitave linije koje imaju istu mirisnu notu pa su tu i kupke, dezodoransi, toaletne vode pa se u kombinaciji sa njima ženski parfemi osećaju bolje i pružaju intenzivniji miris.

Savremena dama je svakako i negovana dama. To ne mora da bude teško niti komplikovano. Dovoljno je negovati kožu, paziti na ishranu i uz sebe imati omiljeni miris pa da svaki dan bude bolji i sa dovoljno energije da se isprati savremen tempo života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove