ŽARENJE PO TELU: Dr Boban Stepić, neurolog o stanju mirovanja polineuropatija

V. N.

14. 10. 2021. u 15:00

POLINEUROPATIJA može da izazove vrlo neprijatne simptome, da li je ona u stanju mirovanja uzrok žarenja, otrkiva doktor Boban Stepić.

ЖАРЕЊЕ ПО ТЕЛУ: Др Бобан Степић, неуролог о стању мировања полинеуропатија

Foto Arhiva

- Žarenje jeste jedan od karakterističnih neprijatnih simptoma polineuropatije i može biti lokalizovano u delu tela, ali i po celom telu, precizirao je Stepić.

On objašnjava:

 - Međutim, nije karakteristično da se polineuropatske tegobe javljaju samo u mirovanju i da se kretanjem gube, pa je neophodno da uradite neurološki pregled i elektromioneurografiju, a moguće još neka ispitivanja, kao što su laboratorijski pregled krvi, magnetna rezonaca kičme ili /i mozga kako bi se utvrdio tačan uzrok vaših tegoba i kako biste dobili adekvatnu pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima