DO OGREVA SA POPUSTOM: U Pljevljima počelo prijavljivanje za nabavku peleta

M. D.

10. 05. 2021. u 20:06

GRAĐANI Pljevalja se od 10. maja mogu prijaviti za nabavku peleta po subvencioniranim cenama a prijavljivanje traje do 31 maja ove godine.

ДО ОГРЕВА СА ПОПУСТОМ: У Пљевљима почело пријављивање за набавку пелета

Foto: M. D.

Cena peleta i datum početka isporuke će biti poznat po okončanju tenderskog postupka za izbor dobavljača, o čemu će građani biti naknadno obavešteni.

Za prijavu je obavezna lična karta vlasnika objekta ili ovlašćenog lica u preduzeću, a neophodno je (eliminatorni kriterijum) da su plaćeni porezi na nepokretnost objekta za koji vlasnik podnosi prijavu, zaključno sa 2020. godinom. Dokaz o izmirenim obavezama nije potrebno dostavljati, jer će se provera izvršiti interno.

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke peleta za granje, ukupne vrednosti, 247.933,88 eura bez PDV-a. U postupku javne nabavke koji traje do 27 maja, izabraće se ekonomski najpovoljnija ponuda primenom pristupa isplativosti, po osnovu kriterijuma odnosa cene i kvaliteta.

Stručna komisija će, kao i prethodnih godina, vršiti obilazak objekata i provjeru navoda iz prijave.

Nabavka peleta, ekološki prihvatljivijeg ogreva, po subvencionisanim cenama vrši se u okviru projekta za smanjenje zagađenja u nasevernijem gradu Crne Gore tokom zimskih meseci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!