PLJEVLJAK SE POVREDIO PRILIKOM IZLASKA SA PUNKTA ZA VAKCINACIJU: Hitno prevezen u Klinički centar Crne Gore

M.D.

05. 05. 2021. u 22:13

PEDESETOGODIŠNjI Pljevljak povređen je, nakon što je pao prilikom izlaska sa mesta gde je predhodno primio vakcinu.

ПЉЕВЉАК СЕ ПОВРЕДИО ПРИЛИКОМ ИЗЛАСКА СА ПУНКТА ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ: Хитно превезен у Клинички центар Црне Горе

Foto: M.D.

Prilikom pada, Pljevljak rođen 1971. godine, ozbiljno je povredio glavu. On je bolničkim vozilom odmah prevezen u Podgoricu, u Klinički centar Crne Gore.

Iz KCCG saopštili su da je Pljevljak operisan, životno je ugrožen, a povreda se ne povezuje sa vakcinacijom.

Kako su saopštili iz ove ustanove, pacijent se povredio nakon pada na vakcionalnom punktu u Pljevljima.

- Hitno je upućen u Klinički centar Crne Gore. Odmah po prijemu je operisan i za sada je životno ugrožen. Ova teška povreda glave se ni na koji način ne povezuje sa vakcinacijom- saopštili su iz KCCG.

Pljevljaci su se i u sredu, u velikom broju, odazvali pozivu za masovnu vakcinaciju. U utorak i sredu preko 1000 Pljevljaka primilo je prvu dozu Sinofarm vakcine.

Ranije je više od 2.500 stanovnika opštine Pljevlja primilo vakcinu, pa ako se nastavi sa masovnim odzivom, što je za očekivati, do kraja sedmice moglo bi se desti da oko 5 000 Pljevljaka uđe u proces vakcinacije, a od toga oko 2 000 je već okončalo kompletan proces vakcinacije.                            

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)