ZAŠTO JE KRIVOKAPIĆ KRIO SVILANOVIĆA? Nekadašnji Tadićev kadar savetnik u Vladi Crne Gore

V. K.

05. 05. 2021. u 10:36

Nekadašnji generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju i bivši ministar spoljnih poslova državne zajednice Srbija i Crna Gora Goran Svilanović glavni savetnik je Vlade Zdravka Krivokapića za ekonomske reforme i evropske integracije.

ЗАШТО ЈЕ КРИВОКАПИЋ КРИО СВИЛАНОВИЋА? Некадашњи Тадићев кадар саветник у Влади Црне Горе

Foto: Vlada CG/S. Matić

Svilanović lično ne savjetuje Krivokapića, već je u timu ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića koga, kako tvrde izvori Pobjede iz parlamentarne većine, savjetuje za ključna pitanja ekonomskih reformi i evropskih integracija.

Svilanović je u izjavi za podgoričku Pobjedu potvrdio da savetuje Vladu premijera Krovokapića.

- To nije ništa neobično, Crna Gora je od svih država regiona najdalje odmakla u evropskim integracijama - kazao je Svilanović i precizirao da je u Crnoj Gori u tom svojstvu bio već dva puta.

On je rekao da Vladu savetuje do 15. maja i da ga očekuje još jedan odlazak u Podgoricu.

- Ne savjetujem lično premijera Krivokapića, već radim sa ministrom finansija Spajićem i to samo u onom delu koji se tiče evrointegracija - rekao je Svilanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)