POLICIJA UHAPSILA PET HULIGSNA: Hapšenje posle divljanja na Cetinju i napada na zgradu Bogoslovije Sveti Petar Cetinjski

M. S.

19. 04. 2021. u 16:22

SLUŽBENICI Odeljenja bezbednosti Cetinje su po nalogu postupajućeg tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Cetinju uhapsili petnhuligana zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПЕТ ХУЛИГСНА: Хапшење после дивљања на Цетињу и напада на зграду Богословије Свети Петар Цетињски

Foto: Arhiva

Kako se sumnja Cetinjani D.R. (20), P.V. (20), M.Č. (20), A.L. (22) i F.B. (20) su u noći između 14. i 15. aprila ispred internata Bogoslovije "Sveti Petar Cetinjski" vređali učenike i sveštenstvo koji borave i rade u ovoj ustanovi, na verskoj i nacionalnoj osnovi, pozivali su ih na fizički obračun, te su pokušali da uđu u objekat u čemu namjeri nisu uspeli.Sumnja se da su ova lica iste večeri oštetila putničko motorno vozilo vlasništvo jednog fizičkog lica iz Cetinja polomivši stakla na vozilu, ispisavši po vozilu grafit, te oštetivši vrata, ssopštila je Uprava policije Crne Gore.

Zanimljivo, gradski oci Prestonice Cetinje, gde vlast vrši Đukanovićeva DPS, ninjednom rečju nisu osudioi ovajbskandal, o kome ćutimi vrh DPS i predsednik te partije i Crne Gore Milo Đukanović, kao i veći deo nevladinog sektora uvek spremnog da kritikuje SPC i njene velikodostojnike kao i srpske partije u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri