RAZBITI KRIMINALNU GRUPU U CB BUDVA: Posle policijske torture stigao zahtev novom načelniku

M. S.

15. 04. 2021. u 14:25

OPŠTINSKI odbor Socijalističke narodne partije Budva zahteva od novoizabranog načelnika CB Budva Danila Šćepanovića, hitnu reviziju nemilih događaja iz celokupne prethodne 2020. godine, jer još uvek niko od službenih lica nije snosio odgovornost za maltretiranje i omalovažavanje naših sugrađana, koji su prekršajno i krivično gonjeni, a u stvari bili žrtve prekomerne policijske sile.

РАЗБИТИ КРИМИНАЛНУ ГРУПУ У ЦБ БУДВА: После полицијске тортуре стигао захтев новом начелнику

Foto: Printscreen

Takođe, zahtevamo da se rasformira grupa organizovanog kriminala unutar Centra bezbednosti Budva koja je prethodnih decenija pod dirigentskom palicom čelnih ljudi režima DPS-a, svašta radila po Budvi.

Ovo je saopštio predsednik OO SNP Budva mr Krsto Rađenović, koji ističe da ''građani Budve dobro znaju ko je vršljao i harao, maltretirao i reketirao po našem gradu a šta su zauzvrat dobijali''.

- Pominju se stanovi, automobili, VIP mesta, i razne “aktivnosti” po jahtama i gliserima. Iz tog razloga smatramo da se pod HITNO mora uraditi kompletna reforma odeljenja za narkotike, odeljenja za privredni kriminal, odeljenja za krvne delikte i odeljenja za forenziku. Očekujemo od novoizabranog načelnika CB Budva da na ovaj način vrati ugled policije i sigurnost građanima, naročito lepšem polu, jer smo danas svedoci sve učestalijih napada silovatelja i manijaka. Gospodo policajci, od vas očekujemo da štitite građane a posebno žene, ne da ih zasipate suzavcima i gazite čizmama, kako ste to radili prošle godine u Budvi. Ugledajte se na vaše kolege iz Službe zaštite i spašavanja - saopštio je Rađenović.

Krsto Rađenović/Foto: SNP

Da podsetimo, u junu prošle godine DPS uz pomoćna stotine pripadnika Uprave policije raznih ''sekjuriti agencija'', u kojima su vidnu ulogu imali i neki odbornici DPS sa severa Crne Gore, izvršili su ''državni udar'' u Budvi, osvojili uz pomoć brutalne sile zgradu opštine, uhapsili opštinske čelnike, demolirai zgradu opštine i danima tukli građane, političare,sportiste, pristalice tadašnje i sadašnje vlasti u Budvi. Poseban akt nečoveštva pripadnici policije pokazali su ispaljujući patrone suzavca u halu mediteranskog sportskog centra gde su u tom momentu trenirala deca…

Tada je na ''divljoj'' sednici SO Đukanovićeva DPS ''osvojila'' vlast u Budvi. Tadašnji predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković, nazvao je tada ustoličenu Đukanovićevu vlast u Budvi-junacima budvanskog proleća.

Međutim, na lokalnim izborima 30 avgusta ''junaci'' su potučeni do nogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a