MILO PONOVO PRETI ŠUMOM: Predsednik Crne Gore želi nove sukobe

V.K.

13. 04. 2021. u 20:44

DANAŠNjA ocena bezbednosne situacije u Crnoj Gori je nepovoljnija nego pre godinu, ali verujem da ima osnova da Crna Gora sačuva stabilnost, poručio je Milo Đukanović, ponavljajući stav partije na čijem je čelu – DPS-a, da će Crnu Goru braniti svim sredstvima.

МИЛО ПОНОВО ПРЕТИ ШУМОМ: Председник Црне Горе жели нове сукобе

Foto: TV CG

- Verujem da će to moći da se uradi u institucijama države. Crna Gora je do sada pokazala kapacitet da sačuva svoju nezavisnost, uprkos malignim uticajima, prvenstveno Rusije usmerenog prema EU i SAD.

- Apsolutno sam uveren da smo u stanju da zaštitimo temeljne vrednosti crnogorskog društva, apsolutno sam odlučan da branimo tekovine savremene Crne Gore. Ja smatram da je ova generacija ljudi koji žive u Crnoj Gori ostvarila svoje životno delo obnovom crnogorske nezavisnosti i imamo odgovornost da tu tekovinu sačuvamo - naveo je Đukanović.

Kako je naveo, "u prethodnih 25 godina Crna Gora je pokazala umeće da sačuva mir i multietnički sklad, uprkos pretnjama tadašnje vlasti u Beogradu".

- I 2016. smo apsolutno svojim sposobnostima sprečili državni udar i nasilnu promenu vlasti radi zaustavljanja puta u NATO - poručio je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo