KRIVOKAPIĆ SE VANREDNO OBRATIO JAVNOSTI: Premijer Crne Gore saopštio sramnu odluku i pretio! (VIDEO)

Novosti online

05. 04. 2021. u 10:20 >> 11:28

VLADA Crne Gore saopštila je jutros oko 8.30 da će se premijer Zdravko Krivokapić vanredno obratiti javnosti u devet časova.

КРИВОКАПИЋ СЕ ВАНРЕДНО ОБРАТИО ЈАВНОСТИ: Премијер Црне Горе саопштио срамну одлуку и претио! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Novinari su skoro sat vremena čekali na zum sastanak sa Krivokapićem, da bi bilo saopšteno da će se konferencija održati u 11 časova u Vladinom pres centru.

Iz Vlade nisu kazali šta je povod obraćanja.

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

On kaže da je "nedopustivo da ministar pravde iznosi svoje stavove".

- Ja sam spreman da priznam da je u Srebrenici učinjen zločin genocida kada se to i nedvosmisleno utvrdi - izjavio je ministar Leposavić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ivan

05.04.2021. 13:50

Pa lepo je čovek i reko:"nazvaću to genocidom onda kada sud utvrdi da se tako nešto desilo. Ne možemo mi da se frljamo sa nečim samo zato što se to nama tako svidja ili nam se u glavi tako čini. Šta je to genocid? Kakav je povod bio da se u Srebrenici uopšte desi ono što se desilo ? Hoće li neko jasno da kaže šta je bio uzrok svemu tome i kako ćemo da nazovemo taj uzrok ?

Ana

05.04.2021. 15:13

Srbi su sami sebi najveci neprijatelji. Gde nestade onaj ugladjeni profa koji se drzao crkve samo dok mu je trebala da se docepa vlasti? Sram ga bilo,odronu ljudski. Izdajice ne vole ni neprijatelji.??

Oooo Crna Goro

05.04.2021. 16:02

Лепосавић је лепо рекао,неможеш ти неког окривити без судског доказа.Теби је најбоље да идеш у машинерију,овде срљаш из грешке у грешку Кривокапићу.Наррод гласо за боље људе у влади оно испало да су исти и гори од предходне.