BEČIĆU, IZDO SI ĐEDA! Snimak se širi društvenim mrežama, Demokrata isekao člansku kartu (VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2021. u 10:59

JEDAN od članova Demokratske Crne Gore, čiji je lider Aleksa Bečić, podelio je na Tviteru svoje nezadovoljstvo politikom koju vode stranka i njen lider.

БЕЧИЋУ, ИЗДО СИ ЂЕДА! Снимак се шири друштвеним мрежама, Демократа исекао чланску карту (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Uz stihove: "Bečiću pi*do, đeda si izdo", muškarac uzima makaze i seče člansku kartu Demokratske Crne Gore.

Njega je na taj korak naterala čestitka koju je Bečić uputio Glauku Konjufci, predsedniku Skupštine tzv. Kosova.

- U ime Skupštine Crne Gore želim da vam srdačno čestitam na izboru za predsednika Skupštine (tzv.) Republike Kosovo. (Tzv.) Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspešnog i prosperitetnog društva zasnovanog na evropskim vrednostima u čemu ima podršku Crne Gore. Ceneći značaj parlamentarnih odnosa i kontakata u ukupnim bilateralnim vezama naših država, nadam se da će naš međusobni angažman biti u pravcu nastavka kvalitetne razmene iskustava i drugih praksi, te razvoja regionalne saradnje. Na kraju, koristim priliku da uputim, poštovani gospodine Konjufca, izraze mog dubokog poštovanja uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i uspeh na visokoj funkciji - navodi Bečić u čestitci.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu