KOMITE VEČERAS PARADIRAJU ULICAMA CRNE GORE: Moto "Jedna zemlja, jedan grb i jedna himna" - a zastave SAD, NATO i Evrope! (FOTO)

V.K.

04. 04. 2021. u 20:19

CRNOGORSKE „komite“ večeras paradiraju cestama Podgorice, Nikšića, Bijelog Polja i drugih gradova.

КОМИТЕ ВЕЧЕРАС ПАРАДИРАЈУ УЛИЦАМА ЦРНЕ ГОРЕ: Мото Једна земља, један грб и једна химна - а заставе САД, НАТО и Европе! (ФОТО)

Foto: Facebook

Iako je moto večerašnje auto-kolone: „Jedna zemlja, jedan grb i jedna himna“ uz crnogorsku državnu zastavu pomešale su se i zastave SAD, Evropske unije i NATO!

Foto: In4s

„Komite“ ovim vidom protesta traže ostavku ministra pravde, ljudskih i manjinskih naroda Vladimira Leposavića zbog njegove izjave oko Srebrenice.

Foto: Facebook

Bijelo Polje

Oni su premijeru Zdravku Krivokapiću dali rok da smeni Leposavića do 9.aprila, a ako se to ne dogodi, narednog dana izlaze na ulice sa kojih se, kako poručuju, neće povući ni po cenu života sve dok Vlada ne padne, Skupština povuče mandate i budu raspisani novi parlamentarni izbori!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (10)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima