SKANDAL: Crnogorci nisu pustili delegaciju Vojske Srbije da oda poštu vojniku koga je ubio NATO 1999.

Novosti online

24. 03. 2021. u 16:54

PORODICA vojnika Saše Stajića iz Beograda, koji je poginuo tokom NATO bombardovanja na služenju vojnog roka u Kasarani “Milovan Šaranović” u Danilovgradu danas je na ovom mestu sama položila vence, jer Crna Gora nije dozvolila da ih prate pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, saznaju “Novosti”.

СКАНДАЛ: Црногорци нису пустили делегацију Војске Србије да ода пошту војнику кога је убио НАТО 1999.

Foto D. Milovanović

Kako saznajemo iz izvora bliskih porodici, iako je bilo planirano da vence u kasarni u Danilovgradu polože članovi porodice zajedno sa tročlanom delegacijom iz Beograda do promene plana došlo se jer to Ministarstvo odbrane Crne Gore nije dozvolilo.

- Pozvali su se na koronu i navodno zbog kovid mera im poručili da će dati saglasnost samo porodici. Nemajući kud ljudi iz vojske su zajedno sa porodicom položili vence juče na Centralnom groblju u Beogradu gde je Saša sahranjen, a najuži članovi porodice su to uradili I danas u Danilovgradu – kaže naš sagovornik.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (14)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!