POVREĐEN NOVINAR SEAD SADIKOVIĆ: Divljanje "patriota" u Bijelom Polju okončano nečuvenim skandalom

M. SEKULOVIĆ

20. 03. 2021. u 21:55

DIVLjANjE takozvanih crnogorskih ''patriota'' u Bijelom Polju okončano je nečuvenim skandalom i napadom na novinara Televizije Vijesti Seada Sadiković, koji je povređen.

ПОВРЕЂЕН НОВИНАР СЕАД САДИКОВИЋ: Дивљање патриота у Бијелом Пољу окончано нечувеним скандалом

Foto: TV Vijesti

- Imam lakše povred eu povredu glave. Sve je u redu. Udaren sam kopljem na kome je bila crnogorska zastava. Nisam baš znao da je crnogorska zastava tako meka - prokomentarisao je za "Novosti" Sead Sadiković, koji u crnogorskoj javnosti slovi za oštrog kritičara dosadašnjeg režima Mila Đukanovića, čije pristalice su u subotu veče u 18 sati gotovo u svim gradovima Crne Gore organizovali takozvane ''auto-kolone", u znak otpora "fašizmu i zdravstvenom genocidu"!

- Napalo me je 5-6 ljudi iz te kolone. Odbranili su me prolaznici u ulici Slobode. Kakva simbolika, napadnu te u ulici Slobode - bio je ironičan Sadiković, koji je u Centru bezbednosti Bijelo Polje dao izjavu, povodom ataka koji je zgrozio javnost u Crnoj Gori.

- Vreme je da ovo ludilo stane, kaže Sadiković dugugodišnji crnogorski novinar i urednik kultne emisije ''Baz granica'', koja se emituje na TV Vijesti.

Iz Uprave policije saopšteno je da su privedene dve osobe zbog sumnje da su učestvovali u napadu na Sadikovića, a oglasio se i potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

- Najoštrije osuđujem večerašnji, prvo verbalni, a zatim i fizički napad na poznatog novinara Seada Sadikovića. Policija je identifikovala i privela 2 lica, a sa događajem je upoznat i tužilac. Pozivam građane na mir, suzdržanost i solidarnost koji su kao nikad potrebni CG - ''tvitovao'' je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!