KNEŽEVIĆ OTKRIO SVE O KAMPANJI PROTIV VUČIĆA: "To je deo besmislenog DPS-ovskog narativa napada na Srbiju"

Novosti online

14. 03. 2021. u 22:28

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević govorio je u večerašnjem "Hit tvitu" o kampanji koju su određeni faktori u Crnoj Gori vodili protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

КНЕЖЕВИЋ ОТКРИО СВЕ О КАМПАЊИ ПРОТИВ ВУЧИЋА: То је део бесмисленог ДПС-овског наратива напада на Србију

Foto: Printscreen

- Radi se o jednoj besmislenoj kampanji i protiv Aleksandra Vučića i Republike Srbije, ali i Demokratskog fronta i naše koalicije "Za budućnost Nikšića" koju su osim gospodina Davidovića monstruozno i eksplicitno izneo jednu neistinu. Na ovim izborima u Nikšiću, koaliciju "Za budućnost Crne Gore" od 30. avgusta napustio je njen prvi čovek Zdravko Krivokapić koji je sada u koaliciji sa Aleksom Bečićem iz Demokratske Crne Gore. Jedan broj ljudi koji je u Nikšiću koji je podržavao i glasao za Demokratski front je u Narodnom frontu Dake Davidovića i ako ovome dodamo i ovaj DPS-ovski narativ napada na Srbiju i na navodnu ugroženost teritorijalnog integriteta i suvereniteta, dolazimo do toga da su i Aleksandra Vučića i Srbiju i našu koaliciju napdali podjednako i DPS i naši koalicioni partneri - rekao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!