MORA DOĆI DO PROMENA SUTRA: Zoran Pavićević o izborima - Nikšić je nekada imao dušu i moramo mu je vratiti! (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2021. u 18:15

DAN pred izvore u Nikšiću narod očekuje promene, posle višedecenijske vlade Mila Đukanovića. U rodnom gradu predsednika Crne Gore, uoči izbora situacija je uzavrela ali ne i napeta.

МОРА ДОЋИ ДО ПРОМЕНА СУТРА: Зоран Павићевић о изборима - Никшић је некада имао душу и морамо му је вратити! (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Pravnik Zoran Pavićević kaže da ima velika očekivanja od sutrašnjih izbora, a pre svega, on se nada da će njegov grad povratiti dušu koju je nekada imao.


On kaže da bez promena nema ni napretka. Zato, smatra Pavićević, do promena mora doći već sutra.


-Moramo menjati, nema druge. Mnogo toga moramo promeniti. Nikšić je nekada imao dušu i moramo mu je vratiti, kaže Pavićević.


On kao veliki problem vidi činjenicu da se u Nikšiću iz godine u godinu rađa sve manje beba.

Foto: Privatna arhiva

 


- Nove vlasti moraju stvoriti uslove za kvalitetan život. Mladim ljudima treba omogućiti da rade, da stvaraju... Moje je prošlo, mladi su bitni, kaže on.


Oči šire javnosti nedeljama unazad uprte su u Nikšić gde se za poverenje građana bori šest lista. Po prvi put, kako prognoze pokazuju, DPS Mila Đukanovića nije favorit. DPS je deo koalicije "Evropski tim za Nikšić", a na izborima učestvuju i liste "Za budućnost Nikšića" koju predvodi Demokratski front Andrije Mandića, "Mir je naša nacija" čiju osnovu čine Demokrate predsednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, kao i "Crno na belo" koju predvodi stranka URA Dritana Abazovića. Takođe, za poverenje građana bore se i Narodni pokret biznismena Miodraga Dake Davidovića i Socijaldemokratska partija.

Na gotovo svim zidovima i reklamnim panoima stoje stranački posteri, mnogi od njih pocepani su od strane suprotstavljenih partija. U poslednjih mesec dana, tokom predizborne kampanje, bilo je više incidenata koji su zabrinuli birače.

Foto: Privatna arhiva

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)