KOMITE OPET PSUJU "ČETNIČKE MAJKE" I VREĐAJU SRBE: Sramne scene u Grahovu, pogledajte kako su dočekali ministra Stijovića (VIDEO)

V. K.

24. 02. 2021. u 21:27

SRAMNO su dočekali pojedinci iz Grahova kod Nikšića ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

КОМИТЕ ОПЕТ ПСУЈУ ЧЕТНИЧКЕ МАЈКЕ И ВРЕЂАЈУ СРБЕ: Срамне сцене у Грахову, погледајте како су дочекали министра Стијовића (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Oni su noseći crnogorske zastave, i sa pripremljenim ozvučenjem i preko mikrofona slali ružne poruke na adresu Stijovića kome, kako jedan od nacionalista reče neće dozvoliti da dođe u Grahovo, jer je Grahovo crnogorsko!?

Psovali su "četničku majku" i da ne daju Crnu Goru koju će braniti od dušmana. 

- Niste dobrodošli u Grahovo. Niste jer je većinsko Grahovo crnogorsko. Lako ćete ovog puta moći prebrojati glasove. Moći ćete to da uradite na sve ruke. Niste dobrodošli u Grahovo kao ministar, možete samo doći kao putnik prolaznik ili turista - poručio je jedan od najglasnijih okupljenih.

Bilo je uvredljivih tonova - "vi ste izdajnici, marš odavde".

Tenzije su, međutim, kasnije splasnule kada je  ministar Stijovića rekao da je Vlada premijera Krivokapića Vlada svih građana Crne Gore i da je došao kako bi razgovarao sa meštanim o rešenjima problema u šumarstvu, problema navodnjavanja i drugih kojima je ovaj kraj zaokupljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)