BOKA ZA NJIH NEMA ALTERNATIVU: Bokeški forum izlazi na izbore u Herceg Novom

V. V.

18. 01. 2021. u 19:45

INICIJALNI obor hercegnovske podružnice Bokeškog Foruma počeo je pripreme za izbornu kampanju koja ih očekuje u Herceg Novom.

БОКА ЗА ЊИХ НЕМА АЛТЕРНАТИВУ: Бокешки форум излази на изборе у Херцег Новом

Foto: Bokeški forum

Odluka da učestvuju na izborima doneta je još u oktobru prošle godine na sednici Glavnog odbora podružnice koja je održana u ovom gradu.

Na sastanku Inicijalnog odbora kome su pored predsednika podružnice Luke Radovića i koordinatora Martina Bilafera, prisustvovali i predsednik "Bokeškog Foruma" doc.dr Andrija Petković i član GO BF – Igor Radošević rečeno je između ostalog da je forum "zdrava građanska opcija, oslobođena verskih i nacionalnih barijera."

- Zastupanje lokalnih interesa i ispravljanje brojnih krivih Drina nagomilanih u našem gradu u prethodnom periodu, zvezde su vodilje naše organizacije. Boka za nas nema alternativu, a besomučno sakaćenje svih autentičnih bokeških vrednosti, devastacija obale i finansijsko maltretiranje Boke i Herceg Novog od strane podgoričkih birokrata je nešto protiv čega se svako ko sebe doživljava Bokeljom i prijateljem Boke mora boriti - rekao je predsednik podružnice BF u Herceg Novom Luka Radović.

Prema njegovim rečima Bokeški Forum ponudiće listu uspešnih ljudi, koji iza sebe nemaju političkih mrlja i afera.

- Verujemo da ćemo i na krilima sjajnog rezultata u Tivtu i Herceg Novom napraviti rezultat vredan respekta - poručio je Radović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri