MILAN KNEŽEVIĆ: Ne pristajemo da budemo poniženi, reketirani i ucenjeni

V. K.

22. 09. 2020. u 22:02

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Не пристајемо да будемо понижени, рекетирани и уцењени

Foto Tanjug

MILAN Knežević jedan od lidera Df-a-, saopštio je da niko iz tog političkog saveza nije doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara.

On je rekao da traže da im se pojasni zahtev Dritana Abazovića, koji su, „očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujuci Ministarstvo unutrašnjih poslova, Upravu policije, Agenciju za nacionalnu bezbednost, Ministarstvo odbrane, Vojno obavještajnu agenciju, Ministarstvo vanjskih poslova i Ministarstvo pravde“.

-Kao i da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi. DF je spreman da glasa za predsednika Skupštine iz redova Demokrata i da potpiše kandidaturu za premijera, i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi. Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucenjeni i reketirani. To nismo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima, poručio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

master

22.09.2020. 22:47

Bravo Knezevicu, svaka ti je na mestu sada a i ranije, nemoze Dritan odredjivati ko ce biti u vladi, vi ste srusili Dukanovica i njegove lopove a ne Dritan i albanci, svaka cast Dritanu ali malo da prikoci sa izborom vlade i postavljanja a i uzimanja glavne pozicije za sebe, interesuje me sta na to kaze Krivokapic, ne formira se vlada cg, bez srba koji su naj zasluzniji u rusenju Mila i njegovog lopovskog rezima, gospodine Knezevicu ne odstupaj ni pedalj.