ZAPLENA 100 KILOGRAMA MARIHUANE: Policija presrela kamion i uhapsila Ulcinjanina

B. Dabić

15. 09. 2020. u 12:15

SVE učestalije zaplene droge na crnogorskim drumovima, a i hapšenja uličnih dilera narkoticima.

ЗАПЛЕНА 100 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ: Полиција пресрела камион и ухапсила Улцињанина

Foto: B.Dabić

Danas su iz Uprave policije saopštili da je oduzeto oko 100 kilograma marihuane na području Kotora. Uhapšen je B.I. (31) iz Ulcinja. On je drogu, spakovanu u 20 većih pakovanja, ukupne težine oko 100 kilograma prevozio kamionom. Ulcinjanin B.I. je uhapšen i privden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Službenici Uprave policije su na području Kotora kontolom pronašli i oduzeli oko 100 kilograma marihuane. Uhapšen je B.I. (31) iz Ulcinja zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, zaustavila i kontrolisala vozilo „Volkswagen Transporter T4“ kojim je upravljao B.I.

Podsetimo, pre osam dana u blizini Bara, mesto Kunje, pronađeno je 122 kilograma marihuane, uhapšen Nikšićanin

Pregledom vozila, u zadnjem dijelu istog, pronađeno je i oduzeto 20 većih pakovanja sa sadržinom opojne droge marihuana, ukupne težine od oko 100 kilograma

LISICE NA RUKE DILERIMA DROGE

Preduzimajući mere i radnje u cilju sprečavanja ulične prodaje opojnih droga poslednjih dana u nekoliko crnogorskih gradova: Baru, Budvi, Podgorici.. policija je uhapsila više osoba zbog ulične prodaje droge. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu u Više državno tužilaštvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)