OPOZICIJA OTKRILA BROJNE NEPRAVILNOSTI: Iako je odziv glasača odličan, moramo da saopštimo...

Novosti online

30. 08. 2020. u 17:56

BEZ obzira što je odziv glasača odličan, obavezni smo sa saopštimo nepravilnosti, kazao je Milutin Đukanović, poslanički kandidat koalicije "Za budućnost Crne Gore".

ОПОЗИЦИЈА ОТКРИЛА БРОЈНЕ НЕПРАВИЛНОСТИ: Иако је одзив гласача одличан, морамо да саопштимо...

Foto: NSD

- Pozvali smo ministra unutrašnjih poslova i predsednika DIK-a da omoguće građanima da glasaju. Dešava se da građana nema na biračkom spisku, iako su na sajtu birači.me utvrdili da su u biračkom spisku. Tu se radi na stotinama takvih slučajeva, nema grada u kojima ne postoje takvi problemi. Kako su oni štampali te biračke spiskove, šta se desilo, nama nije jasno - kazao je Đukanović.

On je apelovao da se ova situacija reši.

- Ažuriran značajan broj birača koji ne žive u tim mestima i niko ih ne poznaje. Na primjer u mestu Motički gaj na Žabljaku ima 14 novih birača upisanih od 14 do 17 avgusta a ti ljudi nikad nisu živeli u tom mestu - kazo je Đukanović.

Đukanović apeluje da se te nepravilnosti zapisnički konstatuju, pa posle da se vidi šta se dešavalo i kako se odnositi prema takvom glasanju i tom biračkom mestu.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki