I VEČERAS se, uoči početka izborne tišine u Crnoj Gori, u Podgorici okupilo nekoliko hiljada ljudi ispred Hrama Hristovog vaskrsenja, da iskaže svoj protest protiv kontroverznog Zakona o slobodi veroispovesti.

Komentari (9)

Ljube

28.08.2020. 21:13

Ovo sto treba da se desi u Crnoj Gori u nedelju ,promenice u svakom slucaju samo stanje na delu Balkana . A ono sto treba da se desi u Berlinu sutra , promenice svet u korenu ,....

Vasa

29.08.2020. 00:16

@Oliver - Кога то њих Оливере? Може само да покуша да закопа нас. Мило има само три могућности. 1. Да закопа нас 2. Да моли за опроштај 3. Да бежи (нема куда и није кукавица). У сваком случају, већ је изгубио. Остало је на нама, да ли да праштамо или не? Величина је у праштању.

Ivan

29.08.2020. 18:20

@Oliver - Čuj ti Olivera, neće Milo zakopati njih, nego će Crna Gora postati isti sanduk za sve vas. Onog trenutka kad je CG prihvatila onu crvenu šiptarsku (Albansku) zastavu koju razlikuje samo boja orla koji na njoj stoji, nama je sve već bilo jasno. Nije mnogo prošlo a zavadjeni Crnogorski narod je počeo da se trvi i deli, i dok su se dželati i kavgadžije smejali Crnogorci su jedan drugom počeli da prebrojavaju krvna zrnca, misleći da sa njihovijem zrncima nešto nije uredu , dok im je krv dželta bila neupitna.Još im kažu treba otrgnuti veru i ubediti ih da oni više nisu oni nego neki drugi, i da ih ne dele ovi koji ih dele nego da ih dele Srbi neizlečivi hegemoni. I kad nasilnim putem kroz mnogo ponavljanja u njih usadiš antisrpski gen i kad seme pusti klicu i zapati se, onda će sami sebe da istrebe A kad se to desi CG više i neće postojati jer će Albanija postati. Neće više da ima ko da brani ni poreklo ni veru. Neka nam Kosovo bude za nauk.