KORISTIĆE SPISAK OD PROŠLE GODINE: Prijavljivanje za subvencionisani pelet u Pljevljima od 18. avgusta

M.D.

16. 08. 2020. u 17:29

PRIJAVLjIVANjE korisnika za subencionisani pelet počeće od utorka, 18. avgusta 2020. godine i trajaće do 01. septembra 2020. godine, a korisnici će se prijavljivati svakim radnim danom u intervalu od 08.00-10.00 i od 11.00-14.30 časova.

КОРИСТИЋЕ СПИСАК ОД ПРОШЛЕ ГОДИНЕ: Пријављивање за субвенционисани пелет у Пљевљима од 18. августа

Foto: M. Drobnjak

Opština Pljevlja – Sekretarijat za stambeno – komunalne poslove, saobraćaj i vode informišu građane da zbog rizika uslovljenog trenutnom epidemiološkom situacijom u gradu neće biti primenjivan dosadašnji način prijavljivanja korisnika subencija za pelet, već će se koristiti spisak od prošle godine.

Ukoliko se korisnici sa prošlogodišnjeg spiska telefonski ne prijave, smatraće se da nisu zaintresovani za korišćenje subvencija.

- Građani će imati obavezu da verifikuju prošlogodišnju prijavu isključivo telefonskim putem, na broj 069/170-710, a tom prilikom će za potrebe Opštine Pljevlja odgovoriti na pitanja iz ankete koja se odnosi na efekte korišćenja peleta kao energenta u opštini Pljevlja za petogodišnji period, saopštili su iz pljevaljske lokalne uprave.

Kako je navedeno obaveza novih korisnika biće takođe prijavljivanje telefonskim putem, nakon čega će Komisija obići domaćinsva i utvrditi ispunjavaju li uslove za korišćenje subvencije.

Već nekoliko godina za redom Opština Pljevlja u okviru kratkoročnih mera u cilju smanjenja aero-zagađenja subvencioniše nabavku peleta za građane.

                                                                                                             

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)