ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ U BIJELOM POLJU: Odluku o budućnosti zemlje donosimo 30. avgusta ili nikada

M.S.

11. 08. 2020. u 21:45

AKO želimo da naša zemlja ima budućnost, tu odluku donosimo 30. avgusta ili nikada.

ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Одлуку о будућности земље доносимо 30. августа или никада

Foto: DF

Ovo je u Bijelom Polju kazao lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“  prof. dr Zdravko Krivokapić, koji jebsa saradnicima upoznao građane sa rešenjima koalicije za goruće probleme.

  -Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, a ne o budućnosti naše dece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put, jer sada novi put je jedini put koji imamo, poručio je Krivokapić.

  -Propala bjelopoljska industrijska zona je simbol rada ove vlasti koja je uništila ekonomiju. Koalicija „Za budućnost Crne Gore“ boriće se da sanira posledice režimske pohare i da stvori ekonomiju koja će svakome dati šansu da uspe, kazao je Krivokapić, koji je prilikom posete hramu Sv. Petra i Pavla, kazao da je borba protiv ovoga režima ne samo ekonomska, nego i duhovna.

Foto: DF

 

  -Ovo je i duhovna borba koja u konačnom treba da dovede i do bratskog pomirenja. Ovaj narod zaslužuje najbolje i treba da ugleda svetlost i u okviru ovog zemaljskog života, a ta svetlost je u ostanku naše dece u našoj zemlji. Za to se bori koalicija “Za budućnost Crne Gore”, zaključio je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!