POSREDOVALA U VRŠENJU PROSTITUCIJE: Uhapšena Srpkinja u Crnoj Gori

B. DABIĆ

31. 07. 2020. u 18:52

DRŽAVLjANKA Srbije J.B. (37) uhapšena je u Budvi zbog sumnje da je izvršila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

ПОСРЕДОВАЛА У ВРШЕЊУ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Ухапшена Српкиња у Црној Гори

Foto: Depositphotos

Od žene koja se bavila prostitucijom J.B. je uzimala polovinu zarađenog novca

 Policija je došla do osnova sumnje da je J.B.  počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M.S.

Prema navodima Uprave policije, M.S. je zatečena na teritoriji Kolašina i proverom je utvrđeno da je za njom raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji.
Nakon spovedene kriminalističke istrage kolašinska policija je došla do osnova sumnje da je J.B.  posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M.S.
-Naime, J.B. je, kako se sumnje, ovo delo izvršila na način što je u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S.  Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina. Pošto je locirana u Budvi, J.B. je  budvanska policija sprovela u Centar bezbednosti Podgorica. Od nje su prikupljena obaveštenja u ovom centru i oduzet joj je telefon, navodi se u saopštenju Uprave policije.
O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji je naložio da se J.B. liši slobde zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!