DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO: Jedinci stradali u stravičnoj nesreći

V. K. - S. Đ.

19. 07. 2020. u 22:50

NIKŠIĆANI Andrija Vicković (19) i Miloš Delibašić (18) poginuli su u subotu kasno posle podne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mestu Brlja, na ulasku u Nikšić.

ДВЕ ПОРОДИЦЕ ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Јединци страдали у стравичној несрећи

Foto:

Do nesreće je došlo kada su se sudarili vozila "opel korsa", cetinjskih tablica i šleper nikšićkih registarskih oznaka kojim je upravljao Zoran Koprivica.

Teške povrede zadobio je Nikola Delibašić, brat od strica poginulog Miloša, koji je prebačen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Dva jedinca u crno su zavili dve familije. Ceo grad tuguje, a zbog novonastale situacije epidemije virusa korona sahrane su obavljene u krugu porodica.

- Na putevima u Crnoj Gori tokom ovog meseca evidentiran je povećani broj saobraćajnih nesreća u kojima su život izgubile četiri osobe - saopštila je Uprava policije. - Nažalost, čak troje nastradalih je tek napunilo 18 godina, dok je petoro u nezgodama zadobilo teške telesne povrede opasne po život, godišta između 2000. i 2003.

Apelujemo na roditelje da kategoriji mladih vozača (do 24 godine), skrenu pažnju na poštovanje saobraćajnih propisa, kao i bezbedno i sigurno upravljanje vozilima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)