NOVI INCIDENTI U BUDVI: Uhapšeni predsednik MZ Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović

B. Dabić

sreda, 15. 07. 2020. u 20:13

НОВИ ИНЦИДЕНТИ У БУДВИ: Ухапшени председник МЗ Бечићи Предраг Ивановић и Драган Ђуровић

Večernje novosti

PO NALOGU nadležnog tužioca danas su lišeni slobode predsednik MZ Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Nakon incidenta koji se dogodio jutros ispred zgrade Opštine Budva kada je više osoba pokušalo nasilno da uđe u zgradu Opštine, pripadnici obezbeđenja angažovani na obezbeđenju ovog objekta podneli prijavu protiv četiri lica Centru bezbednosti Budva.

Budvanska policija saslušala je po prijavi pripadnika privatnog obezbeđenja u Opštini Budva, predsednika opštine Marka Carevića, koga je odbornička većina smenila sa te funkcije, šefa njegovog kabineta Nikolu Jovanovića, predsednika MZ Bečići Predraga Draga Ivanovića i Dragana Đurovića.

Protiv Ivanovića i Đurovića je privatno obezbeđenje zbog pokušaja nasilnog ulaska podnelo krivičnu prijavu, okrivljujući ih za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i pozvala M.C, N.J, P.I. i D.Đ. da pristupe u službene prostorije radi prikupljanja obaveštenja od građanina. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se P.I. i D.Đ. liše slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, navodi se u saopštenju Uprave policije

Protiv M.C. i N.J. policija će podneti prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)