NOVI INCIDENTI U BUDVI: Uhapšeni predsednik MZ Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović

B. DABIĆ

15. 07. 2020. u 20:13

PO NALOGU nadležnog tužioca danas su lišeni slobode predsednik MZ Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

НОВИ ИНЦИДЕНТИ У БУДВИ: Ухапшени председник МЗ Бечићи Предраг Ивановић и Драган Ђуровић

Večernje novosti

Nakon incidenta koji se dogodio jutros ispred zgrade Opštine Budva kada je više osoba pokušalo nasilno da uđe u zgradu Opštine, pripadnici obezbeđenja angažovani na obezbeđenju ovog objekta podneli prijavu protiv četiri lica Centru bezbednosti Budva.

Budvanska policija saslušala je po prijavi pripadnika privatnog obezbeđenja u Opštini Budva, predsednika opštine Marka Carevića, koga je odbornička većina smenila sa te funkcije, šefa njegovog kabineta Nikolu Jovanovića, predsednika MZ Bečići Predraga Draga Ivanovića i Dragana Đurovića.

Protiv Ivanovića i Đurovića je privatno obezbeđenje zbog pokušaja nasilnog ulaska podnelo krivičnu prijavu, okrivljujući ih za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i pozvala M.C, N.J, P.I. i D.Đ. da pristupe u službene prostorije radi prikupljanja obaveštenja od građanina. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se P.I. i D.Đ. liše slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, navodi se u saopštenju Uprave policije

Protiv M.C. i N.J. policija će podneti prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki