Dok traje dijalog oko prevazilaženja tenzija u Budvi USLEDIO NOVI UDARAC: Službeni list objavio odluku o razrešenju Carevića i Radovića

B. Dabić

19. 06. 2020. u 17:28

Dok se u Budvi vodi politički dijalog predstavnika “dve vlasti” oko prevazilaženja tenzija u ovom gradu, Službeni list Crne Gore objavio je odluke o razrešenju predsednika opštine Budva Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine Krsta Radovića. Takođe, objavljene su odluke o ovlašćenju Vladimira Bulatovića i Snežane Kuč za vršioce dužnosti predsednika Opštine i predsednika Skupštine opštine.

Док траје дијалог око превазилажења тензија у Будви УСЛЕДИО НОВИ УДАРАЦ: Службени лист објавио одлуку о разрешењу Царевића и Радовића

Foto Printscreen Youtube

Podsetimo, Odluke su jednoglasno doneli 17 odbornika DPS, SD, Crnogorske i nezavisni odbornik Stevan Džaković na paralelnoj sednici održanoj u TN Slovenska plaža, održanoj početkom juna. Međutim, sednica koju je zakazao predsednik SO Budva Krsto Radović o razrešenju predsednika Opštine i predsednika Skupštine je u toku, i njen nastavak je zakazan za 29.juni.


Pečat Skupštine opštine kojim su trebale odluke da budu verifikovane nije pronašla Upravna inspekcija koja je pre tri dana uz asistenciju policije, ušla u zgradu lokalne uprave, kada je uhapšeno više lokalnih funkcionera .


KRIVIČNA ODGOVORNOST

Lider Demokrata Aleksa Bečić istakao je ranije da ukoliko direktor Službenog lista objavi odluke sa “ nezakonite sednice”, da će krivično odgovarati.
Bulatović je jutros zatražio izradu pečata od sekretarke lokalne samouorave Milijane Vukotić Jelušić.
 

Foto Printscreen Youtube

Faksimil odluke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?