Milo na iznenadnom radnom ručku sa ambasadorima EU poručio: "Nema kompromisa sa nacionalistima"

M. S.

19. 06. 2020. u 21:21

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović koji je bio gost na radnom ručku sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori upoznao ih je i o planovima za predstojeće parlamentarne izbore u Crnoj Gori, ističući da je vladajuća struktura uvek bila spremna za dijalog sa opozicijom oko izbornih uslova, ali ne i da dozvoli neodgovorno ponašanje i dovede u pitanje funckionalnost države.

Мило на изненадном радном ручку са амбасадорима ЕУ поручио: Нема компромиса са националистима

Tanjug

- Predsednik se osvrnuo i na aktuelnu temu odnosa crkve i države, uz poruku da će Crna Gora istrajati na postulatima multietničkog građanskog društva koje usvaja evropski sistem vrednosti, i da uprkos brojnim političkim pritiscima kompromisa sa nacionalistima i onima koji žele da unište tekovine ove generacije, neće biti - saopšteno je iz kabineta Đukanovića.


Inače, ovaj radni ručak nije bio ranije najavljen.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)