HAPŠENJE NAKON TUČE U NIKŠIĆU:Lisice zbog ubistva u pokušaju

M. SEKULOVIĆ

11. 03. 2024. u 16:39

PO NALOGU državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, policija je uhapsila V.V. (18) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. 

ХАПШЕЊЕ НАКОН ТУЧЕ У НИКШИЋУ:Лисице због убиства у покушају

Foto V. K.

- On će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu, dok će se državni tužilac u odnosu na ostale učesnike ovog događaja naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela, saopštila je policija, koja je nakon tuče 10. marta, dva sata nakon ponoći, identifikovala lica koja su učestvovala u tuči u ulici Gojka Garčevića, nedaleko od jednog noćnog kluba, kada je D.K. zadobio teške telesne povrede, saopštila je Uprava policije Crne Gore, koja je izuzela i pregledala veći broj video zapisa sa mesta sukoba više mladića i rasvetlila  krivičnoo delo.

Kako kažu iz policije, do krvavig epiloga došlo je nakon verbalnog, a potom do fizičkog konflikta između L.K., M.M., B.B. i V.V. sa jedne i D.K., B.B., V.K., M.P., A.Š i A.K. sa druge strane.

- Sumnja se da je V.V. (18) iz Nikšića, upotrebom noža, oštećenom D.K. naneo povredu u predelu leđa, opasnu po život, saopštila je policija pivodom sukoba koji je umalo okončan tragedijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?