MANDIĆ: "Milo Božović je nevin čovek! Više verujem njemu nego tužilaštvu, sudstvu i policiji"

Novosti online

18. 04. 2023. u 14:41

LIDER Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je da dešavanja od pre nekoliko dana deluju kao da se sve radi kako bi se Demokratski front kompromitovao i uništio, te da se radi sve da DF bude što je moguće slabiji pred predstojeće vanredne parlamentarne izbore.

МАНДИЋ: Мило Божовић је невин човек! Више верујем њему него тужилаштву, судству и полицији

Foto: Prinskrin Tviter/@AndrijaMandicDF

Zatim se osvrnuo na činjenicu da je doskorašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović kontrolisao sudstvo, tužilaštvo i policiju.

„Više ja verujem Milu Božoviću nego što verujem policiji, tužilaštvu i pravosuđu. Zašto je on u pritvoru, ne sporim da podignete optužnicu, ali danas opština Budva je blokirana, a ostvaruje 50 odsto prihoda turističkom prometu Crne Gore. Postoji li mera i mogućnost da se nađe način da funkcioniše opština“, upitao je Mandić.

Ističe da odluka o pritvaranju Božovića njemu deluje kao osveta.

„Meni to deluje osvetnički, da u susret parlamentarnim izborima se dešava ova akcija. I to na osnovu nekih poruka kako me advokat uputio. Deluje da se želi naneti politička šteta jednoj partiji, da se DF kompromituje i uništi i da DF bude što je moguće slabiji. Jedan Milo Božović je u pritvoru, a drugi Milo Đukanović koji je sve kontrolisao, e prema njemu neko ima kočnicu. Milo Božović je nevin čovek, ali ako se dokaže da ste vi u pravu, javno ću vam se izviniti, i ja i celi DF“, zaključio je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)