MANDIĆ: Milo rušio odnose sa Srbijom

V.K.

04. 04. 2023. u 15:38

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić saopštio je da većinska Crna Gora želi da se poprave odnosi sa Srbijom, dodajući da je to potvrdio i rezultat predsedničkih izbora.

МАНДИЋ: Мило рушио односе са Србијом

Foto: DF

Mandić je naglasio da je Milo Đukanović sve radio da odnosi Crne Gore i Srbije budu loši.

- Većinska Crna Gora želi da se promene odnosi Crne Gore i Srbije, tako što bi Crna Gora popravila svoje odnose sa Srbijom. Milo Đukanović je bio personifikacija tih loših odnosa i trudio se i radio sve što je mogao, ne samo protiv srpskog naroda koji živi u Crnoj Gori, nego i protiv Srbije. Gde god je bila kakva dobra prilika da on može da nanese štetu Srbiji ili srpskom narodu on je nije propustio. Građani koji su jasno glasali protiv njega su poslali jasnu poruku i novom predsedniku Crne Gore, šta to treba pod hitno promeniti u politici koju je do sada vodio Milo Đukanović. Jedna od prvih stvari je popravljanje odnosa sa Srbijom, rekao je Mandić, dodajući da očekuje da će novoizabrani predsednik Crne Gore podržati ideju “Otvoreni Balkan”.

- Mi prepoznajemo u toj podršci koju je dobio Jakov Milatović i u toj politici promena koja će uslediti i jednu snažnu podršku inicijativi Otvorenog Balkana, To je ono što smo mogli da čujemo i kroz samu izjavu Jakova Milatovića da želimo da popravimo odnose sa Srbijom  ali želimo da imamo i dobre odnose sa drugim susedima. Šta je to što nam pruža takvu mogućnost, to je upravo inicijativa Otvoreni Balkan i ja sam siguran da će Crna Gora krenuti u tom pravcu, zaključio je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!