BOŠNJACI PODRŽALI MILA: Predsedništvo Bošnjačke stranke na predstojećim izborima za predsednika Crne Gore uz Đukanovića

Марија Стевановић
Marija Stevanović

14. 03. 2023. u 18:28

DESILO se ono što su gotovo svi u Crnoj Gori znali da će se desiti - Predsedništvo Bošnjačke stranke, na osnovu ovlašćenja Glavnog odbora, donelo je odluku da na predstojećim izborima za predsednika Crne Gore podrži Mila Đukanovića.

БОШЊАЦИ ПОДРЖАЛИ МИЛА: Председништво Бошњачке странке на предстојећим изборима за председника Црне Горе уз Ђукановића

DPS

- Takva odluka doneta je na osnovu razgovora sa kandidatima koji su iskazali interesovanje za podršku na izborima, kao i nakon unutarstranačkih konsultacija na nivou opštinskih odbora. U vremenu unutrašnjih, ali i regionalnih izazova, Crna Gora mora ostati čvrsto na evropskom i evroatlantskom kursu, težeći punopravnom članstvu u EU. Smatramo da će Milo Đukanović, sa mesta predsednika države, doprineti tom cilju. Pozivamo glasače i simpatizere Bošnjačke stranke da na predstojećim izborima glasaju za Mila Đukanovića, saopšteno je iz Bošnjačke stranke Crne Gore, čiji ministri sede u Vladi Dritana Abazovića, a za čiju smenu su glasali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni