PAPRENO: Milo Đukanović odseo u hotelu gde je noć 20.000 evra (FOTO)

V. KADIĆ

16. 01. 2023. u 09:42

PREDSEDNIK Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je sa suprugom Lidijom i dva službenika Uprave policije koji ga obezbeđuju od 30. decembra do 7. januara boravio u luksuznom hotelu Grand Hotel des Bains Kempinski u švajcarskom mondenskom odmaralištu Sent Morik.

ПАПРЕНО: Мило Ђукановић одсео у хотелу где је ноћ 20.000 евра (ФОТО)

Foto Novosti

Iz Uprave policije otkrili su da su njihovi službenici predsednika Đukanovića obezbeđivali u luksuznom hotelu Kempinski u Sent Moniku i da su troškovi smeštaja za njih iznosili skoro devet hiljada evra.

- Od ukupnog iznosa, iznos od 8.931,42 evra se odnosi na hotelski smeštaj, a troškovi za dnevnice su iznosili 2.209,20 evra - navodi se u odgovorima Uprave policije na pitanja Vijesti.

Na sajtu hotela se dolazi do podatka da se za iste datume u kojima je boravio Đukanović, ali za kraj ove i početak naredne godine, najjeftiniji smeštaj može naći za oko 1.800 evra za noć u sobi od 25 kvadrata, dok apartmani počinju od 2.500 evra za noć do preko 13.000 evra za predsednički apartman.

Foto: Printskrin/Vijesti.me

BONUS VIDEO: "NIKADA VIŠE NEĆEMO SLATI DECU U SARAJEVO" - Ovo je hotel u kom su napadnuta srpska deca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (5)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!