TELO SA VEZANIM RUKAMA BILO NA OBALI MORAČE: Detalji istrage posle pronalaženja mrtvog Miloša Stamatovića

Novosti online

20. 12. 2022. u 20:56

DANILOVGRAĐANIN Miloš Stamatović pronađen je danas mrtav, sa vezanim rukama, na obali reke Morače u naselju Botun, potvrđeno je iz Uprave policije i Pošte Crne Gore.

ТЕЛО СА ВЕЗАНИМ РУКАМА БИЛО НА ОБАЛИ МОРАЧЕ: Детаљи истраге после проналажења мртвог Милоша Стаматовића

Foto: Printscreen/Facebook/Dejan Mešter

Telo, koje su prvo primetili meštani u vodi, je pronađeno danas nešto posle 10 časova, nakon čega je izvršena identifikacija.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vreme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 evra, koje je trebalo da podeli penzionerima. Ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo sa kojim je mladić prevozio novac. U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 evra, dok se ostatak novca aktivno traži.

Uočeno je da su ruke na telu mladića vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija proverava. Događaj se proverava u dva smera i za sada je rano i nezahvalno govoriti šta se tačno dogodilo. Obdukcija je naložena i na taj način bi trebalo da se utvrdi kako je nastupila smrt.

- Postoji određeni niz tragova, koje je policija pribavila. Pronađen je automobil, prikupljaju se obaveštenja i rasvetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posledica nasilja ili nečeg drugog - kazao je izvor iz policije.

Za sada policija tretira slučaj kao smrt koju je potrebno rasvetliti, imajući u vidu okolnost da je telo pronađeno sa zavezanim rukama.

(PRESS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!