NOVE CENE GORIVA U CRNOJ GORI: Skuplji benzin, dizel jeftiniji

B. DABIĆ

07. 11. 2022. u 17:10

IZ ministarstva kapitalnih investicija su saopštili da će od ponoći (8.novembra) cene eurosupera 95 i 98 bti veće 12 centi, dok će eurodizel pojeftiniti jedan cent.

НОВЕ ЦЕНЕ ГОРИВА У ЦРНОЈ ГОРИ: Скупљи бензин, дизел јефтинији

Foto:B.D.

Cena eurosuper 95 i 98 će u naredne dve sedmice iznositi 1,46 evra, odnosno 1,5 evra. Eurodizel će koštati 1,65 evra.

Lož ulje će pojeftiniti šest centi na 1,77 evra.

Poslednje promene cena goriva bile su 25. oktobra, kada su sve vrste poskupile jedan do devet centi.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cena naftnih derivata, naredni obračun bi trebalo da se obavi 21. novembra, dok će eventualno izmenjene vrednosti naftnih derivata važiti od 22. novembra.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki