KRAJ MILOVOG TERORA: Novi udarac DPS-u vodi ka njihovom političkom kraju

Novosti online

03. 11. 2022. u 22:01

NA pitanju podrške srpskom narodu i SPC-u u Crnoj Gori svesrpska javnost dosegla je nacionalnu koheziju kakvu nije postigla ni oko Kosova i Metohije, naveo je u "Ćirilici" na TV Hepi istoričar Aleksandar Raković.

КРАЈ МИЛОВОГ ТЕРОРА: Нови ударац ДПС-у води ка њиховом политичком крају

Foto AP

Kako je istakao, podršku srpskoj stvari u Crnoj Gori 2020. godine treba uzeti kao pozitivan primer na kome treba graditi buduću nacionalnu politiku.

Prema njegovom mišljenju, konačan politički udarac DPS-u tek treba da se zada, kako se ne bi ponovila situacija nakon 30. avgusta 2020. godine.

– Kada je reč o DPS-u 23. oktobra je nanešen pretposlednji politčki udarac koji su dobili i koji će voditi ka njihovom kraju. Poslednja bitka tek treba da se vodi protiv njih. I 2020. smo se nadali da su demolirani, ali već to veče 30. avgusta bilo mi je jasno da se nešto „spremilo“. Nakon toga je došlo do potpisivanja onog sramnog sporazuma Krivokapić-Bečić-Abazović koji je trebalo da stavi tačku na priznanje tzv. Kosova, da se osujeti povratak srpskih istorijskih simbola Crne Gore kao državnih simbola i usvajanje rezolucije o Srebrenici. Pitanje članstva u NATO niko nije dovodio u pitanje, zato što je to trenutno preveliki zalogaj. Velika Britanija je teško izašla iz EU, tako da bi za Crnu Goru izlazak iz NATO bio veoma težak u ovom momentu. To sada nije tema – poručio je Raković.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)