PORED MILA I MRVE, NA SLICI I UBIJENI ŠKALJARAC RAKELA: DPS osuo paljbu po Dritanu - "Na niske ste grane spali, Abazoviću..." (FOTO)

V.K.

12. 10. 2022. u 14:11

PREMIJER Dritan Abazović, nakon što je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu pokazao fotografiju na kojoj se, kako je rekao, nalazi predsednik Crne Gore Milo Đukanović, saopštio je neka od imena ljudi koji su mu pravili društvo.

ПОРЕД МИЛА И МРВЕ, НА СЛИЦИ И УБИЈЕНИ ШКАЉАРАЦ РАКЕЛА: ДПС осуо паљбу по Дритану - На ниске сте гране спали, Абазовићу... (ФОТО)

Foto: V: Kadić

- Reći ću vam imena i prezimena. Ovo je Zoran Mrvaljević zvani Mrva i drugi gospodin koji nije među živima. Sačekajte foto-sešn. Znajte da ima popa i nad popom - kazao je Abazović.

Na to je reagovao Predrag Bošković (DPS):

- Na niske ste grane spali kad ste sliku iz 1996. prikazali kao krunski dokaz povezanosti Mila Đukanovića sa "škaljarskim klanom" koji je nastao 2014. godine. A osim toga, ne znam jesu li tada sva ta lica bila punoletna i čime su se bavila - dodao je on.

Nezvanično, na fotografiji koju je pokazao Abazović je Radovan Matović Rakela iz Herceg Novog koji je ubijen u februaru 2016. godine. Njegovo telo je pronađeno u vozilu u Đenovićima.

BONUS VIDEO - MILO PONOVO NAPADA SRBIJU I RUSIJU: Oglasio se posle rekordno kratke sednice Skupštine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)