VUČUROVIĆ PORUČIO: Izmenom Zakona o predseniku neće više biti skraćenja mandata skupštine

V.K.

03. 10. 2022. u 19:09

PARLAMENTARNA većina će izmenama Zakona o predsedniku urediti njegovu poziciju, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

ВУЧУРОВИЋ ПОРУЧИО: Изменом Закона о предсенику неће више бити скраћења мандата скупштине

Foto: V. Kadić

- Parlamentarna većina će uskoro, izmenama i dopunama Zakona o predsedniku, urediti njegovu poziciju u ustavno-pravnom sistemu, tako da neće više biti prostora za razna proizvoljna tumačenja, niti za inicijative poput ove o skraćenju mandata skupštine. - naveo je Vučurović i dodao:

- Imamo 41 poslanika parlamentarne većine i pred nama je još niz važnih odluka, a oni koji su nas glasali 30. avgusta upravo i očekuju da povlačimo hrabre i mudre poteze od kojih zavisi budućnost države i bolji život građana. - rekao je Vurović i naveo:

- Namera DPS je jasna, oni očajnički i uzaludno pokušavaju da uzdrmaju jedinstvo parlamentarne većine, imajući u vidu činjenicu da ta većina ima velike mogućnosti i da će ih nesumnjivo iskoristiti. Jasno je ko je naš zajednički protivnik i ko je protivnik Crne Gore i njene budućnosti, i taj sto pre mora biti poslat u političku istoriju, kazao je Vučurović.

BONUS VIDEO:

TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024