ĐOKOVIĆ: Popravićemo stanje na svim nivoima u Danilovgradu

V. K.

03. 10. 2022. u 15:52

KOALICIJA za budućnost Danilovgrada održala je promotivni skup u Spužu, na kome su se prisutnima obratili lideri DF, nosilac liste kolaicije, Velimir Đoković, i kandidati za odbornike.

ЂОКОВИЋ: Поправићемо стање на свим нивоима у Даниловграду

Foto V. K.

Predsednik NSD i jedan od lidera DF, Andrija Mandić, kazao je da je posao nosioca liste, Velimira Đokovića i svih kandidata za odbornike da obaveste građane, da dođu svaku kuću, svakog čoveka koliko je važno da izađe na izbore i koliko je važno da podrži baš ovu listu.

-Ako smo ozbiljni i odgovorni, mi imamo samo jednog protivnika koji 30 godina drži zarobljenu ovu zemlju, ovu zemlju pljačka, ovu zemlju je uništio i u njoj instalirao organizovani kriminal i korupciju. Verovali smo da smo završili 30. avgusta, nažalost nismo'', kazao je Mandić.

On je istakao da je pobeda u Danilovgradu od izuzetnog značaja.

-Uzima se jedna po jedna opština, a ova pobeda u Danilovgradu biće nam od posebnog značaja zato što će se poslati poruka da je Đukanović završio svoju misiju i da su oni koji su podržavali Đukanovića i verovali da će dobiti svoj dio ili u opštini Danilovgrad ili u nekoj drugoj opštini ostali kratkih rukava', poručio je Mandić.

Predsednik DNP i jedan od lidera DF Milan Knežević je istakao da želi da iskaže jednu vrstu lične satisfakcije.

-Pošto sam svakodnevno u govorima pozdravljao vaše komšije u ZIKS-u, do tada smo gubili sve izbore u ZIKS-u, a 2020. godine, očigledno da su i oni naši pozdravi urodili plodom, pobedili smo u ZIKS-u, pobedili smo u Spužu, e sad je vreme da pobedimo i u Danilovgradu i u Bjelopavlićima i da Velimir Đoković bude dostojan službenik vaših interesa, servis svih građana Spuža i servis svih građana Bjelopavlića, kazao je Knežević

Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste kolaicije Za budućnost Danilovgrada, Velimir Đoković, kazao je da je Spuž centar Danilovgrada, a Danilovgrad se nalazi u centru Crne Gore te stoga ,,mislim da zavređuje mnogo bolji standard, mnogo bolju lokalnu samoupravu i zavređuje da popravimo stanje na svim nivoima''.

Foto V. K.

-A sa najvećim uvažavanjem želim da skrenem pažnju iz našeg programa na razvoj verskog turizma, a lokalna samouprava zajedno sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom Srpske pravoslavne crkve da valorizuje i pokrene ono što jeste verski turizam, a naše dve svetinje, manastir Ždrebaonik i manastir Ostrog, kao najveće dve svetinje na teritoriji opštine Danilovgrad, na teritoriji Bjelopavlića da nam budu na ponos i diku, kako nama ovdje, u sali, kao čestitim ljudima i Hrišćanima i jesu i priliče'', kazao je Đoković.

Šef izborne kampanje koalicije ZBDG, Dragan Bojović, rekao je da se ne dovodi u pitanje da će naša lista, na čelu sa našim dragim sugrađaninom Velimirom Đokovićem imati najveći broj glasova i da će Velimir Đoković biti budući gradonačelnik Danilovgrada!

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)